Velkommen til Strandbyhallen

Her:  Hjem > Arrangementer > Julemarked 2017

Julemarked 2017

 

Søndag den 19. november 2017, kl. 10.00 - 16:30 bliver Strandbyhallen fyldt med alt hvad der hører julen til. Julemarkedet er meget andet end nisser. Der er rigtig meget kunsthåndværk, som vil være oplagte julegaveemner. Der kan nævnes: fuglehuse, strik, filt, huer, trøjer, sjaler, dukke- og bamsetøj, puder, juletræstæpper, julepynt, legetøj, kirkegårdspynt og -kranse, dørpynt, adventskranse, kalenderlysdekorationer, juletræspynt, indendørs og udendørs dekorationer, værtindegaver, kort til enhver lejlighed, hjemmelavede nisser og trolde, patchwork og hjemmestrikkede ting, glasperler, glaskunst, stenkunst, pileflet og meget mere fordelt på 54 stande

Vesthimmerlands Naturfriskole vil være til stede for at fortælle om baggrund, ide- og værdigrundlag, de praktiske udfordringer. Der vil være mulighed for at melde sig ind i Den selvejende Institution Vesthimmerlands Naturfriskole. Man kan også melde sig som frivillig til praktiske opgaver eller melde sit barn ind i Naturfriskolen.

Da der er valg til byrådet den 21/11, har vi indbudt alle kandidaterne til at komme på julemarkedet og her møde vælgerne på en anden måde end de traditionelle vælgermøder.

Flyer til Julemarked 2017


Kontakt:

Henning Christensen, Viborgvej 12, Strandby, 9640 Farsø, 98 63 62 06 eller 20 82 15 82, strandbyjul@gmail.com.

Følg med på facebook: https://www.facebook.com/StrandbyJul


 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login